Mejkers spejs
mejkers nis

Сваке друге среде и петка можете проћи кроз обавезну уводну обуку за безбедну и правилну употребу машина и алата.

ПРИЈАВИТЕ СЕ

РУЧНИ АЛАТ


У Мејкерс спејсу можете пронаћи сав неопходни ручни алата: клешта, кључеви, одвијачи и завртачи, столарске хефталице, алат за поп нитне, чекиће, длета, стеге, тестере, турпије, прибор за бојење...

Акумулаторска чеона брусилица


Мултифункционални макетарски алат. Високобрзинском ротацијом и многобројним наставцима омогућава шмирглање, брушење, полирање и бушење дрвета, метала и пластике. Мале димензије и велика снага чине Дремел омиљеним алатом међу макетарима.

Акумулаторска циркуларна тестера


Ручна ротирајућа тестера малих димензија за праволинијско сечење дрвета.

Акумулаторска шрафилица


Поуздана шрафилица са две брзине, намењена за завртање/одвртање шрафова и бушење. У зависоности од бургија које се користе може се бушити дрво, метал па чак и керамика.

Акумулаторска бушилица


Снажан алат намењен за увртање/одвртање шрафова, бушења са великим обртним моментом у дрвету и металу, као и за вибрационо бушење зидова.

Убодна тестера


Ручна тестера са подесивим бројем осцилација, намењена за праволинијско и криволинијско сечење. У зависности од листа тестере који се користи, могу се сећи дрво, алуминијум или челик.

Акумулаторска угаона брусилица


Снажан ротациони алат намењен за брушење и сечење метала.

Тракаста тестера за метал


Стационарна тестера намењена за потезно равно резање метала.

Вибрациона брусилица


Брусилица намењена за шмирглање великих дрвених површина. Лака замена брусних папира различитих гранулација омогућава фину завршну обраду.

Тракаста тестера


Стационарна тестера са широким спектром опција. Користи се за равне резове, кривине, косе или попречне резове, а у зависности од постављеног ножа може сећи дрво, метал и пластику. Поседује подесив штитник тестере, као и потисни штап за што безбеднији рад.

Моделарска тестера


Стационарна клизна тестера са подесивом брзином резања и подесивим радним столом. Користи се за прецизно сечење меког дрвета.

Стона бушилица


Стационарна бушилица намењена за прецизно вертикално бушење. У зависности од типа бургије може бушити дрво или метал.

Стационарна потезна кружна тестера


Кружна тестера велике снаге за лако потезно сечење дрвета или алуминијума ширине до 22цм. Могуће је и подешавање угла закошења и угла нагиба, што олакшава прављење рамова.

Кружна шмиргла


2 у 1 машина са тракастом шмирглом за обраду дрвета, и брусним каменом за обраду метала.

Пиштољ за врели ваздух


Уређај намењен за загревање стезних цеви и спојева, скидање боја и лакова, спајање и преобликовање синтетичких материјала.

Струг за метал


Мали струг за обраду алуминијума са две брзине, без могућности урезивања навоја.

Струг за дрво


Струг изузетно малих димензија са подесивом брзином ротације. Намењен за обраду меког дрвета у радијално симетричне елементе, попут шаховских фигура.

ЦНЦ


Машина за гравирање, бушење и обликовање дрвета или мекших материјала. Обрада се врши померањем различитих ротирајућих бургија или ножева по x, y и з оси, отклањајући слој по слој материјала.

ЦНЦ за сечење стиродура


Алат направљен у простору Мејкерс спејс-а. Померањем угрејане жице хоризонтално и вертикално (по x и y оси) сече стиропор или стиродур у облику векторске графике припремљене на рачунару, попут логоа или текста.

ЦО2 ласер


Ласер радне површине 60x90цм, намењен за сечење и гравирање акрила, МДФ плоча, балсе, лепенке, плуте, коже, гуме, винила... Облике и графике за сечење и гравирање неопходно је припремити у векторском или битмап формату на рачунару.

Obrada materijala