Mejkers spejs
mejkers nis

Сваке друге среде и петка можете проћи кроз обавезну уводну обуку за безбедну и правилну употребу машина и алата.

ПРИЈАВИТЕ СЕ

Ender 3 pro


Филамент 3Д штампач димензија радне површине 220x220x250мм. Прецизно и поуздано штампање 3Д објеката од ПЛА или Пет Г пластике.

CR-10 s4


Филамент 3Д штампач димензија радне површине 400x400x400мм. Највећи штампач у нашем простору намењен стварању 3Д објеката од ПЛА или Пет Г пластике.

Duplicator 7


3Д штампач који користи течне фотополимере за израду модела. УВ светлост и транспарентни дисплеј у једном пролазу изграде читав слој модела. Након што се један слој стврдне платформа се подиже и гради се наредни слој. Ово је најпрецизнији штампач у нашем простору, са запремином од 120x68x200 мм.

Duplicator i3 mini


Филамент 3Д штампач димензија радне површине 120x135x100мм. Намењен за штампање модела од ПЛА пластике.

3Д скенер Sense


Ручни 3д скенер малих димензија, са великим распоном величине објекта који се могу скенирати.

3Д ОЛОВКА


3д оловка је згодан алат за пројектовање у више замишљених прсоторних равни. Овај пут уместо мотора и водиља 3д штамаша сам корисник је навигација у простору.

3Д скенер Matter and form


3д скенер објекта у пуном колору. Димензије радне запремине: висина 25цм, пречник 18цм и тежина објекта до 3кг. Скенирани модели су одмах спремни за штампу.

Екструдер и намотач филаметна


Овај екструдер намењен је за рециклажу остатака пластичног филамнета- жице који остају као вишак у 3д штампи, као и неуспешних 3д модела. Након мрвљења пластике у блендеру, грануле се убацују у левак и екструдира се нова жица за 3д принтере.

Obrada materijala